Nieuws

Terug

TWAALF TEAMS AL ZEKER VAN VERVOLG IN BOG-KOT BEKERTOERNOOI

Op enkele wedstrijden na zit de eerste ronde van het BOG-KOT bekertoernooi er op. Verdeeld over acht poules werd er eind augustus een start gemaakt door 25 teams. Na drie speelavonden zijn in zes poules de beslissingen gevallen voor wie verder bekert.

 

In poule A was Quick na de eerste wedstrijd al zo goed als uitgeschakeld door een fors verlies tegen Hu Dynasty A, dat gelijk een maximum score neerzette. Het vervolg van Hu Dynasty A was wel matig, waardoor zij in de laatste wedstrijd nog wel aan de bak moesten tegen Morsquito. Minimaal 50 punten halen en zorgen dat Morsquito niet al te ruim zou winnen. Hu Dynasty A bekert verder, want de Albergenaren werden nipt verslagen en dat was mede te danken aan de vrouw in vorm, namelijk Annet Peulken, want zij pakte het 15 punten door haar 13 caramboles in 10 beurten te verzilveren.

Nobbenhuis verloor dan wel van Quick met één punt verschil, maar behaalde meer dan voldoende punten voor de groepswinst.

 

In poule B zat Fraans Marie B in de wachtkamer en was het enkel hopen dat De Haambrink B of KOT flink onderuit zou gaan. Helaas voor het team uit Albergen werd dit geen feit. In poule C was TOG al zeker van een plek in de volgende ronde. De Kroeg B moest tegen De Spar met minimaal 8 punten verschil winnen en dat ging hen goed af. Ook de Kroeg B bekert verder.

 

Fraans Marie

Poule D was de poule van Fraans Marie teams. Drie teams van café Fraans Marie opereerden in deze poule en de laatste twee wedstrijden werden afgelopen week gespeeld. Fraans Marie A verschalkte 3FM met ruime cijfers en verzekerde zich van een vervolg. Door dit resultaat ging 3FM met één punt meer de beslissende confrontatie aan met Fraans 4. Beide teams wonnen drie partijen en beide teams behaalden evenveel bonuspunten. Toch won 3FM met drie punten meer, want zij pakten net wat meer in de drie verloren partijen.

 

In poule E en F moeten nog een aantal wedstrijden worden ingehaald. Hier nog geen beslissingen. In poule G zat de Eendracht in de wachtkamer, want De West ging op bezoek bij Holthuis C. De West speelde de eerste wedstrijd al aardig punten bij elkaar, maar Holthuis C had er nog heel wat nodig om de Eendracht voorbij te gaan. Helaas lukte dat niet, want De West had geen mededogen en schakelde Holthuis C uit. Jeroen Webbink van De West speelde deze avond 200%, want in 10 beurten had hij zijn 29 caramboles al verzameld.

 

Tot slot had Black Piano in groep G de buit al lang binnen en moest BSV A een voorsprong van slechts één punt verdedigen in de rechtstreekse confrontatie met Royal. Dat deden de heren van de schietvereniging goed en bekeren dus ook verder.

 

Uitslagen Bekertoernooi

Hu Dynasty A – Morsquito 58-57;  Fraans 4 – 3FM 64-67;  Quick – Nobbenhuis 66-65;  De Kroeg B – De Spar 74-53;  Holthuis C – De West 56-67; 3FM – Fraans Marie A 48-71;  De Haambrink B – KOT 62-61; De Haambrink A – De Molen 79-51

Alle uitslagen en standen zijn te vinden op www.bog-kot.nl in de rubriek “bekertoernooi”.

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.