Nieuws

Terug

TREIN DE HAAMBRINK B DENDERT VOORT

In groep Tegels van de biljartvereniging BOG-KOT ligt de trein Haambrink B op ramkoers. Voor de zevende keer dit seizoen werd een overwinning behaald waarbij meer dan 30 punten kon bijschrijven op de ranglijst.  Opnieuw lopen ze uit op de concurrentie en verstevigen ze de koppositie. De uitwedstrijd tegen Fraans Marie B leverde geen problemen op en zonder ook maar één uitschieter werden 11 bonuspunten verdiend.

 

Fox A stelde deze week teleur en ziet het gat met de koploper steeds groter worden. In Aadorp waren de heren van Aahoes veel te sterk en trakteerden de regerend kampioen op een aardige nederlaag. Ook Fox B dreigt langzaam het spoor bijster te raken. Hoewel Harrie Reinders een schitterende partij speelde door zijn 23 caramboles in 7 beurten uit spelen en daarmee liefst 9 punten haalde, bleek dit uiteindelijk niet voldoende om een overwinning voor het team veilig te stellen. Fraans 4 gaf prima partij en won nipt in Tubbergen.

 

Rode lantaarn

In café ’t Bödeke werd op papier de avond behoorlijk snel afgewerkt. Kottink A kwam op bezoek en alle zes partijen werden in 12 tot 15 beurten uitgespeeld. Hekkensluiter Bödeke wist er daar liefst vier van te winnen waarmee ze meer dan 30 punten scoorden. Een kat in nood maakt dus rare sprongen. Met dit resultaat geeft Bödeke de rode lantaarn terug aan RoyalS TT. Laatstgenoemde speelde thuis tegen Fraans Marie A,  dat nog altijd vol in de race is voor de titel. Voor beide partijen werd het behalve de gezelligheid geen gemakkelijke wedstrijd, echter de bezoekers uit Albergen trokken aan het langste eind.

 

3FM beleefde weer eens een ouderwets avondje biljarten. Het seizoenrecord werd verbroken en eindelijk werd er eens een uitstekende eindstand op het wedstrijdformulier gezet. In Albergen werden alle eventuele titelaspiraties van biljartteam KOT uit Vriezenveen in de prullenbak geworpen. Frank Kroeze was bij 3FM de gevierde man. Hij zorgde persoonlijk voor 11 punten. Weliswaar had hij daar twee partijen voor nodig, doch voor zijn eigen wedstrijd liep hij slechts acht keer naar de biljarttafel om zijn 17 caramboles te vergaren.

 

Morsquito had te veel verliespartijen en scoorde veel te weinig punten om bij de eerste plaatsen aan te haken. Wim van Dijk van De Eendracht A was hier mede debet aan, want hij speelde zijn 39 caramboles met behulp van een serie van 15 in slechts 9 beurten bijeen. De hoogste serie van deze week komt op naam van Harrie Alberink van De Spar.

Alle uitslagen en standen leest u op https://www.biljartpoint.nl/index.php?district=90

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.