Nieuws

Terug

STABIELE UITSLAGEN BINNEN BILJARTCOMPETITIE BOG-KOT

Evenals de eerste competitieweek beleefde de groep Oude Geerdink van de BOG-KOT competitie grijze uitslagen. Weinig verrassingen en geen uitschieters. Wel was het Kottink A dat wederom de meeste punten vergaarde deze speelronde en zodoende voor nog minimaal een week de koppositie mag behouden. Een mooie wedstrijd, althans op papier zeker dan, was in Vriezenveen gaande. Bij ijsclub De Eendracht speelde K.O.T. een thuiswedstrijd tegen Kottink K. Lang waren de wedstrijden niet, liefst vier van de zes te spelen partijen eindigden in 13 en 12 beurten. Wel netjes verdeeld over beide teams.

 

Op een andere locatie in Vriezenveen speelde B.S.V.  B thuis tegen ’t Bödeke. In deze wedstrijd excelleerde één van de weinige dames binnen de BOG-KOT. Marina Reijnders van B.S.V. B beleefde een persoonlijke topavond. De 13 caramboles waar ze menig avond de grootste moeite mee heeft, werden dit keer in slechts 8 beurten afgewerkt. De snelste partij van afgelopen week en liefst 5 bonuspunten bovenop de 4 winstpunten. De hoogste serie werd opnieuw door Walter Pouwels bij elkaar gecaramboleerd, wederom een serie van 21.

 

Groep Tegels

Voor groep tegels ging deze week de competitie dan eindelijk van start. Ook hier waren geen grote uitslagen te noteren. Wel een slechte start voor Fraans 4 dat in de uitwedstrijd bij Eendracht B niet meer dan 13 punten bij elkaar haalde. Mede dankzij Freddy Voerknecht boekte De Eendracht een ruime overwinning. Freddy maakte een prachtige serie van 15 caramboles, meer dan de helft van zijn 26 totaal te maken caramboles.

 

Roelf Westera had een groot aandeel in de zege van B.S.V. A op De Haambrink B. Roelf was in goeden doen en had slechts 10 beurten nodig voor zijn 14 caramboles. Regerend kampioen Fox A pakte ook de draad weer op. Met 30 punten werd een mooi begin gemaakt van de competitie, waarbij Ronny Timmers 9 punten op zijn conto schreef. Negen keer maakte hij de gang naar de biljarttafel om zijn 18 caramboles te vergaren. Uiteindelijk is het Fraans Marie B dat voorlopig het laatste lacht, want de mooie overwinning op het Wapen van Vriezenveen geeft het recht op de koppositie.

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.