Nieuws

Terug

QUICK NEEMT DE LEIDING IN BILJARTCOMPETITIE BOG-KOT

De feestdagen zijn al weer enige tijd achter de rug en de biljartcompetitie in de gemeenten Tubbergen en Twenterand gaat onverdroten verder. In groep Oude Geerdink ging de tweede seizoenshelft van start en gelijk is er een nieuwe koploper. Quick uit Aadorp heeft de leiding overgenomen nadat het in eigen huis de beste prestatie tot dusver dit seizoen neerzette. Liefst 35 punten bleven in huize Quick. Uitbater Richard Quick had hier mede een hoofdrol in te verdelen. Voor de derde keer dit seizoen krijgt hij een notering. Richard maakte zijn 19 caramboles in slechts 9 beurten. De rol van slachtoffer was in Aadorp weggelegd voor De Spar, dat daadwerkelijk met de staart tussen de benen huiswaarts kon. Een schamele 8 punten mochten de biljarters uit Maria- Parochie mee nemen. Het slechtste resultaat in de laatste drie jaar. Harrie Alberink had nog wel de hoogste serie van deze week, evenals zijn tegenstander Jacco Stielstra, allebei 24, maar Jacco eiste de overwinning op.

 

Hekkensluiter

Fraans Marie A was hard op weg om uiteindelijk boven aan te prijken, echter de laatste inhaalwedstrijd over de eerste seizoenshelft gingen ze hard onderuit tegen de Eendracht A met als gevolg dat de koppositie niet werd behaald. De Eendracht A heeft de opmars gevonden. Zolang als ze onderaan stonden te bungelen, zo ver zijn ze inmiddels geklommen op de ranglijst. Tussen kerst en oud en nieuw namen ze definitief afstand van de laatste plaats door in het hol van de leeuw RoyalS TT te verschalken en hen daarmee te bombarderen tot hekkensluiter. RoyalS TT kan de knop maar niet om zetten en ook deze week gingen ze weer hard onderuit. In Vriezenveen bij BSV B werd geen enkele wedstrijd gewonnen en opnieuw werd een dieptepunt beleefd. Bij BSV B speelde Patrick Hoekstein een mooie wedstrijd. Tien keer liep hij naar de tafel om 28 caramboles te vergaren.

 

Groep Tegels

In groep tegels werden nog twee inhaalwedstrijden gespeeld waarmee de eerste seizoenshelft gecompleteerd werd. Hu Dynasty kon in twee wedstrijden proberen de aansluiting te vinden bij de lange middenmoot. De eerste wedstrijd tegen TOG werd een prima resultaat behaald, maar twee keer in de week biljarten is vermoedelijk toch een te zware belasting. In de tweede wedstrijd tegen Wapen van Vriezenveen werden liefst drie partijen niet uitgespeeld, waardoor een goed resultaat uitbleef.

Uitslagen en standen op www.biljartpoint.nl

 

 

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.