Nieuws

Terug

PRIMA START WAPEN VAN VRIEZENVEEN A

De tweede seizoenshelft van de biljartcompetitie BOG-KOT is in groep  Tegels prima gestart voor het team Wapen van Vriezenveen A. Maar liefst zes van de zeven partijen werden winnend afgesloten waarbij ze ook nog eens de nodige bonuspunten verzamelden. Ab Holland blonk in zijn wedstrijd uit en had genoeg aan 10 beurten om zijn 15 caramboles uit te spelen. Mede hierdoor verbeterde het Wapen van Vriezenveen het seizoen record en klimmen ze naar de vierde plaats op de ranglijst. Fraans Marie B, dat ooit eens bovenaan stond, heeft daarentegen het voorlopige dieptepunt bereikt voor wat betreft de puntenscore, want meer dan 12 punten wisten ze niet in eigen huis te houden.

 

Stuivertje wisselen

Ook De Haambrink B deed uitstekende zaken in de strijd richting kampioenschap. Het is weliswaar stuivertje wisselen, maar 21 punten meer halen dan de directe concurrent liegt er niet om. De hoogste seizoenscore tot dusver brengt de Haambrink terug op kop. Fox B kwam niet op schot in Vriezenveen terwijl Fraans 4 een degelijk partij afwerkte tegen De Eendracht. Bij Hu Dynasty A speelde Jaccob de Weert een mooie wedstrijd. Hij verzamelde zijn 29 caramboles in slechts 10 beurten met behulp van een mooi serie van 10.

 

Groep Oude Geerdink

Koploper worden is één, maar koploper blijven is om kunnen gaan met de druk die daarbij hoort. Quick uit Aadorp had daar de allergrootste moeite mee op bezoek bij hekkensluiter RoyalS TT. Na drie partijen stond de teller op slechts 5 punten terwijl de thuisploeg ook niet groots speelde. Toch blijft Quick voorlopig op kop, want ook de concurrentie heeft last van die spanningen. De Haambrink had vermoedelijk last van het koude water bij ijsclub De Eendracht. Een lange avond met weinig punten getuige de vijf partijen die 20 of meer beurten nodig waren.

 

KOT deed na enkele weken rust waar ze mee geëindigd waren. Een uitstekende wedstrijd spelen op bezoek bij Kottink K in Geesteren. Vijf partijen werden in 12 of 13 beurten uitgespeeld, waarvan er vier in winst werden omgezet door KOT en zij langzaam klimmen op de ranglijst. Bij 3FM speelde Bert Bruggeman een prima partij door in 9 beurten zijn 34 caramboles uit te spelen. Erwin Boers speelde zijn 21 caramboles voor de tweede keer dit seizoen uit in 10 beurten en de hoogste serie van deze week kom met 18 caramboles op naam van Gerard Kienhuis van de Spar.

Alle uitslagen en standen leest u op https://www.biljartpoint.nl/index.php?district=90

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.