Nieuws

Terug

PERSOONLIJKE KAMPIOENSCHAPPEN LIBRE

 

 

De BOG-KOT organiseert dit seizoen de persoonlijke kampioenschappen libre voor alle leden. Deelname is gratis, echter inschrijven hiervoor is verplicht en kan uiterlijk tot en met zondag 25 november 2018. Let wel op, de speelavonden zijn op woensdagavond, verspreid over de maanden januari, februari en maart. Alle deelnemers worden verdeeld over poules, waarbij de poules worden ingedeeld op moyenne. Het moyenne waar de deelnemer het tweede deel van de reguliere competitie ingaat, geldt voor de PK libre.  

 

Afhankelijk van de grootte van de poules speelt men dus 2 of 3 woensdagavonden. De poulewinnaar wint een mooie vleesschotel en maakt kans op deelname aan de finale. Maximaal 6 finalisten zullen op een zaterdag gaan strijden om de hoofdprijs, een barbecue voor het gehele team t.w.v. € 200,00.

 

Inschrijven kan door een email te sturen naar ttskamphuis@gmail.com (ook voor evt. nadere informatie) o.v.v. naam en teamnaam.

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.