Nieuws

Terug

OOK LUSTRUMTOERNOOI VAN DE BAAN

Het bestuur van biljartvereniging BOG-KOT heeft besloten definitief een streep te zetten door het lustrumtoernooi dat aanvankelijk in de laatste week van april stond gepland. De uitzichtloze situatie dankzij de huidige maatregelen die de regering heeft opgelegd in de strijd tegen corona, dwingt het bestuur tot deze conclusie.

 

Het lustrumtoernooi is normaliter een gezellig biljarttoernooi dat eenmaal per vijf jaar wordt georganiseerd. Dit jaar zou de BOG 40 jaar bestaan, maar geniet de vereniging tevens alweer 5 jaar van de samenwerking met de KOT.  Dat verdient het om gevierd te worden. Tijdens het lustrumtoernooi zouden de persoonlijke kampioenschappen afgewerkt worden, maar ook het bekertoernooi en de competitie driebanden.

 

Maandag 28 september 2020 werd de laatste wedstrijd binnen onze vereniging gespeeld. Sindsdien moest de horeca vervroegd sluiten, namelijk om 22.00 uur ’s avonds en gingen de sportkantines dicht. Daarna kennen we het verhaal. Opnieuw in Lock down en de horeca moet het zwaar vergelden. Voor ons biljartliefhebbers is het heel simpel; geen horeca, geen biljarten. We zijn afhankelijk. Versoepelingen voor de horeca zitten er voorlopig zeker nog niet in. Stel dat deze eind maart of april toch komen, dan is het maar de vraag hoeveel mensen er naar binnen mogen.

 

Organisatorisch biedt dit absoluut geen perspectief voor het organiseren van dit lustrumtoernooi en wordt de tijd die overblijft alsmaar korter. Het toernooi wordt volgend seizoen opnieuw ingepland, mogelijk wederom rond dezelfde tijd.

 

Hoe het huidige seizoen verder zal verlopen, blijft voorlopig in het ongewis. We hopen van harte de biljartkeu dit seizoen nog weer uit de hoes te halen om eventueel nog wat wedstrijden te kunnen spelen. Echter onze gezondheid gaat boven alles. HOUDT VOL EN BLIJF GEZOND!

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.