Nieuws

Terug

NOG VIER TEAMS IN BEKERTOERNOOI BOG-KOT

Het bekertoernooi bij de biljartvereniging BOG-KOT gaat richting haar hoogtepunt. Deze week werden de kwartfinales afgewerkt. Voor titelverdediger De West hield de kans op prolongatie hierbij op. Huisgenoot De Eendracht B was een maatje te sterk voor De West en won overtuigend met 20 punten verschil. De Eendracht B kan dus nog zorgen dat de grote wisseltrofee op dezelfde locatie blijft.

 

De Kroeg B nam het in eigen huis op tegen Morsquito. Beide teams presteren dit jaar niet zo goed in de competitie, maar rollen toch aardig goed door het bekertoernooi. Het werd wel een lange avond, want liefst vijf van de zes partijen vergden meer dan 20 beurten. De Kroeg B kwam als winnaar uit de bus en bekert verder. In Langeveen stond in het op twee na mooiste café van Nederland de wedstrijd Nobbenhuis – RoyalS TT op het programma. Hierbij waren geen spectaculaire hoogtepunten waar te nemen, maar de winst ging wel mee naar Geesteren.

 

Tot slot was er nog de kwartfinale tussen Black Piano uit Vriezenveen en Holthuis C uit Westerhaar. Black Piano kon geen vuist maken tegen het sterke Holthuis C en moest met een groot verschil het onderspit delven. Teamleider Klaas Doldersum van Holthuis C speelde zijn 15 caramboles in slechts 10 beurten bij elkaar en Bennie Huiskes scoorde een mooie serie van 32 caramboles.

 

Het bekertoernooi krijgt zijn vervolg met de halve finales op dinsdag 7 mei aanstaande waarbij de overgebleven vier teams elkaar ontmoeten bij café restaurant Fraans Marie in Albergen. De Eendracht B neemt het dan op tegen De Kroeg B en RoyalS TT gaat proberen Holthuis C te verslaan. De uiteindelijke finale staat gepland op dinsdag 21 mei.

 

Uitslagen kwartfinales bekertoernooi

Black Piano – Holthuis C  46-74;  De Kroeg B – Morsquito 60-54;  De Eendracht B – De West  73-53;  Nobbenhuis – RoyalS TT  59-66

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.