Nieuws

Terug

NOBBENHUIS VERSLAAT KOPLOPER, HAAMBRINK B KAMPIOEN

In de laatste wedstrijd van het seizoen ging hekkensluiter Nobbenhuis nog één keer volle bak spelen in een poging het seizoen record te verbreken en dat tegen koploper de Haambrink B dat in Langeveen het kampioenschap trachtte binnen te halen. Nobbenhuis wond er geen doekjes om en bracht met name in de derde en vierde partij de kampioen in spé aan het wankelen. Helaas lukte het Nobbenhuis niet om het seizoenrecord te verbreken. Slechts één puntje was er nog nodig, echter Johan Vetketel van de Haambrink hield het hoofd koel en speelde in 10 beurten een 8-0 op het scorebord waarmee hij Haambrink B kampioen 2018-2019 maakt van groep Tegels.

 

Fraans Marie B speelde haar laatste wedstrijd thuis tegen Fox A. Johan Braakhuis maakte gebruik van deze mogelijkheid om voor de derde keer dit seizoen zijn 14 caramboles in 8 beurten uit te maken. Ook Joost van der Aa van Fraans 4 profiteerde andermaal en liep slechts 8 keer naar de biljarttafel om 21 caramboles te maken. Tot slot had Chris Peulken van Hu Dynasty A voldoende aan 9 beurten om zijn 16 caramboles te vergaren.

 

 

Groep Oude Geerdink

De Molen heeft geen fouten begaan in de strijd om het kampioenschap. In de rechtstreekse confrontatie met runner up Quick behaalden beide teams drie overwinningen. De Molen boekte één puntje meer waardoor het met een voorsprong van 26 punten in eigen het huis het kampioenschap gaat binnenhalen. Tenzij….

 

KOT uit Vriezenveen overtroefde ’t Bödeke en nestelt zich daarmee in de middenmoot. Hekkensluiter Royals TT ging op bezoek bij Morsquito en speelde een prima wedstrijd in het rumoer van het Champions League duel van Ajax -Tottenham Hotspur. Huub Rietmeijer mocht na afloop van deze wedstrijd zijn kunsten vertonen en speelde geconcentreerd zijn 28 caramboles in slechts 9 beurten bij elkaar. Frank Kroeze van 3FM wordt bij deze voor de vierde keer dit seizoen genoteerd in deze rubriek, want opnieuw speelde hij zijn partij in 10 beurten uit. De West dacht nog even een negatief seizoensrecord te boeken. Zij brachten slechts 12 punten mee uit Vriezenveen. Maar in het kamp van de Spar moet vooral verslagenheid heersen. Op bezoek bij BSV B kwamen de heren uit Harbrinkhoek niet verder dan een schamele 7 punten, een dieptepunt. Komt nog eens bij dat Jan Willem van Losser liefst vijf van deze zeven punten binnen harkte.

Finales PK Libre

Zaterdag 11 mei aanstaande worden de finales van het PK Libre gespeeld in dart- en biljartvereniging Quick in Aadorp. De poulewinnaars van de acht poules gaan het onderling tegen elkaar opnemen en strijden om de teambarbecue ter waarde van € 200,00.  De afgevaardigden zijn Walter Pouwels, Wim van Dijk, Bert Bruggeman, Raymond Snijders, Bennie Olsman, Nick oude Geerdink, Roel van der Aa en Jos Nijland. De finales starten om 14.00 met een voorronde waarna vanaf ongeveer 18.30 uur de halve finales en finale gespeeld zullen worden

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.