Nieuws

Terug

NOBBENHUIS IN BLOEDVORM

Afgelopen week zijn er zes bekerwedstrijden afgewerkt in de tweede speelronde van de poulefase. Het team Nobbenhuis viel hierbij erg op en leek in een heuse bloedvorm. Drie van de zes spelers van Nobbenhuis zorgden er voor dat tegenstander Hu Dynasty A, dat het bekeravontuur met een maximale score begon, geen schijn van kans had op een goed resultaat. Peter Stubener werkte zijn 42 caramboles in 7 beurten af, terwijl Bennie Meijer voldoende aan aan 6 beurten voor 21 caramboles en Jos Lescher niet meer dan 9 beurten nodig had voor 16 caramboles. Toch is het zeker nog niet gespeeld in deze poule A, hoewel Quick toch een beetje achterblijft.

 

In poule C is TOG zeker van de tweede ronde en in poule E kan RoyalS TT slechts afwachten hoe het resultaat tussen Kottink A en Kottink K er uit gaat zien. In poule G heeft de Eendracht B al een voorschot genomen op de volgende ronde. Hier speelde Rudy oude Luttikhuis een uitstekende wedstrijd tegen Holthuis C. Rudy had aan 8 beurten voldoende voor 26 caramboles. In poule H wordt het spannend bij de wedstrijd tussen Royal en BSV A. De winnaar zal hoogstwaarschijnlijk samen met Black Piano naar de volgende ronde gaan.

 

Op bijgevoegde foto de uitslagen en standen tot dusver.

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.