Nieuws

Terug

KOTTINK K KIJKT WEER OMHOOG

Met nog drie of vier wedstrijden voor de boeg werkt de biljartcompetitie BOG-KOT zich naar de climax toe. In Fleringen werd er weer flink gescoord door De Molen. De titel komt in zicht. De nederlaag vorige week bij 3FM heeft het team wakker geschud en weer op scherp gezet. Harry Godeke had het grootste aandeel in de overwinning op de Haambrink A. Hij speelde zijn 17 caramboles voor de tweede keer dit seizoen in slechts 9 beurten bij elkaar.

 

Runner up Quick kan het geweld van De Molen even niet bijhouden. Ondanks dat Richard Quick weer eens op dreef was, speelden de Aadorpers een moeizame wedstrijd tegen BSV B. Richard Quick speelde zijn vierde snelle partij dit jaar en sleepte in 9 beurten 9 punten binnen. Echter Marina Reijnders (BSV B) wist dit jaar ook al twee snelle partijen te spelen en vond dat wellicht ook nog niet voldoende. Marina herstelde de nulpartij van Quick door haar eigen partij in 10 beurten uit te stoten.

 

Kottink K leefde zich uit op het kleine formaat biljart van ’t Bödeke. Door vijf wedstrijden te winnen tussen de 12 en 18 beurten, werden er meer dan 30 punten binnen gehaald. Een uitstekende overwinning waardoor Kottink K weer omhoog kan gaan kijken.

 

Teams IJsclub De Eendracht

Bij ijsclub De Eendracht in Vriezenveen spelen liefst vier teams. Samen behaalden deze vier teams afgelopen week 123 punten. KOT won ruim van Fraans Marie A en De Eendracht A haalde flink uit bij RoyalS TT. In groep Tegels was het Eendracht B dat Royal versloeg en TOG won op haar beurt weer van Fraans Marie B. Jan Hendriks van TOG speelde een mooie serie van 28 caramboles, echter de hoogste serie kwam andermaal op naam van Ruben de Vries, 33 caramboles.

 

In groep Tegels waren drie biljarters met een uitzonderlijke partij. Mart Woesthuis, spelend voor Fraans 4 hielp zijn team door voor de tweede keer dit seizoen door zijn 16 caramboles in slechts 10 beurten te verzamelen. Karst Ekkel was belangrijk voor Holthuis C dat volop in de race blijft voor de titel. De volle negen punten veegde hij binnen en daarvoor liep hij niet vaker dan 7 keer naar de tafel.

Echter de topper van deze week is toch wel Eddie Bosma. Eddie speelde een spoedje, want zijn 14 caramboles caramboleerde hij in niet meer dan 5 beurten bij elkaar.

Voor alle statistieken kijk je op http://www.biljartpoint.nl/index.php?district=90

 

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.