Nieuws

Terug

KOTTINK K HAALT BROERTJE IN

In groep Oude Geerdink van de biljartcompetitie BOG-KOT beleefde Kottink K een topavond. Alle zes partijen werden in winst omgezet, waarvan twee in slechts 12 beurten gedaan waren. Hoewel er geen persoonlijke uitschieters waren, mag Kottink K van een prima teamprestatie spreken. De laatste keer dat Kottink K boven de 30 punten uit kwam, is al weer twee jaar geleden. Door deze fantastische score halen zij broertje Kottink A in, dat aanvankelijk nog de koppositie innam, maar deze nu dus overdraagt. Kottink A beleefde een lastige avond bij dorpsgenoot RoyalS TT. Laatstgenoemde had een matige competitiestart en begint zo langzamerhand de motor warm te krijgen. Mede dankzij Ronnie Eenkhoorn , die zijn 22 caramboles middels een serie van 10 in slechts 10 beurten wist af te werken, kwam de eindteller op 28 punten.

 

Lange avond

Ook Herman Brink van de Eendracht A speelde een prima partij. Zijn 28 caramboles vergaarde hij eveneens in slechts 10 beurten. Zijn acht behaalde punten waren uiteindelijk een groot aandeel in de matige eindscore van de Eendracht A. In West Geesteren moet het gezien het wedstrijdformulier een lange avond geworden zijn. De Molen uit Fleringen kwam op bezoek. Er werd slechts één partij binnen de gebruikelijke 20 beurten uitgespeeld. De overige partijen hadden 22 beurten en drie keer 24 beurten nodig en één partij werd zelfs niet uitgespeeld. De hoogste serie (27) afgelopen week komt op naam van Aloys Nijhuis, spelend bij Fraans Marie A.

 

 

Korte avond

In groep Tegels werden flinke tikken uitgedeeld de afgelopen week. Hier werd alles in het werk gesteld om de avonden kort te houden. Aahoes behaalde een mooie overwinning op koploper Fraans Marie B en dankte dat mede aan Frits Bosma. Dankzij een uitstekende serie van 13 haalde Frits zijn 27 te maken caramboles in niet meer dan 6 beurten bij elkaar. Maar ook Jan Kulk van BSV A kwam niet vaker dan 6 keer van zijn stoel af om 26 caramboles te vergaren. BSV A scoorde een gemiddelde van 6 punten deze avond, hetgeen hen in totaal dus 42 punten en een voorlopige eer plaats opleverde. De Haambrink B had in Henk Kok de held van de avond. Henk stond 10 keer aan het biljart en haalde 8 punten op voor zijn team. Bij tegenstander Holthuis C wist Hans Kuilder een serie van 10 caramboles te produceren. Voor zijn doen is dat veel, gezien hij in totaal 16 caramboles moet maken. Helaas wist Hans ondanks deze prachtige serie de wedstrijd niet te winnen.

Alle uitslagen en standen vindt u op http://Biljartpoint.nl

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.