Nieuws

Terug

KOTTINK A TANKT ZELFVERTROUWEN

Het team dat de laatste twee seizoenen veelal onderin bungelde, speelt tot op heden een prima seizoen. Kottink A stond de eerste weken trots bovenaan, maar zakte stukje bij beetje toch af op de ranglijst. Vorige speelronde behaalden zij zelfs de slechtste seizoen score tot nu toe, maar deze week werd dit weer volledig recht getrokken. Met 17 bonuspunten tankt Kottink A aardig zelfvertrouwen, klimt het op de ranglijst en werd zelfs de hoogste score over de afgelopen drie jaar neergezet. En zeker mogen ze nog naar boven kijken, want de koppositie is opnieuw haalbaar.

 

Die koppositie is nu nog in handen van De Haambrink A, maar dat lijkt een kwestie van tijd. Fraans Marie A komt weer behoorlijk aan zijn trekken en rukt nu toch serieus op. In Aadorp werd de huidige nummer twee ruim verslagen waardoor het verschil met De Haambrink nog maar 36 punten is, maar daarvoor heeft Fraans Marie nog twee wedstrijden te goed. De Molen won nipt bij de schietbaan in Vriezenveen. Erwin Boers excelleerde door zijn 20 caramboles in slechts 10 beurten uit te stoten en de hoogste serie van deze week kwam weer eens op naam van Erik Slot van De West, serie van 18 caramboles.

 

Onbeslist

In groep Tegels heeft Holthuis C een reuzensprong gemaakt. Behoorde het lange tijd tot een mogelijke rode lantaarndrager, momenteel zijn zij een prima middenmoter. De inhaalwedstrijd vorige week tegen Nobbenhuis was er eentje om te onthouden. Liefst 37 punten werden bijgeschreven hetgeen gelijk de hoogste score van dit seizoen is. In de topper tussen Fox A en Fraans Marie B kwam geen winnaar tevoorschijn. Johan Braakhuis van Fraans Marie B behaalde voor zijn team als enige bonuspunten. Hij mocht 9 punten bijschrijven door zijn 13 caramboles in 9 beurten te vergaren. Beide teams wonnen drie partijen en ook Fox verdiende slechts 5 bonuspunten. Opmerkelijk was nog wel een mooie serie van 17 caramboles van William Leemhuis.

Alle uitslagen en standen zijn te vinden op http://www.biljartpoint.nl/index.php?district=90

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.