Nieuws

Terug

KOTTINK A EERSTE KOPLOPER NIEUW SEIZOEN BOG-KOT

Het biljartseizoen 2018-2019 werd vorige week geopend met de supercup. Fox A van groep Tegels veroverde met een nipte overwinning de mooie  bokaal. Hoewel groep Tegels nog een weekje moet wachten, werd deze week de competitie in groep Oude Geerdink opgestart.

 

3FM is dit seizoen het te kloppen team. De regerend kampioen mocht geen aanspraak maken op de supercup en startte vervolgens met een uitwedstrijd bij De Eendracht in Vriezenveen, de plek waar het kampioenschap vorig seizoen definitief werd. De kampioen is duidelijk nog niet in zijn element en net als in de strijd om de supercup wist enkel Walter Pouwels de nodige punten te sprokkelen. Met de hoogste serie van deze week, namelijk 27 caramboles, behaalde hij 8 van de 20 punten voor zijn team. Niet genoeg voor een overwinning, want ook Harm Kok van De Eendracht A deed van zich spreken. Harm maakte slechts 10 keer de gang naar de biljarttafel om zijn 26 caramboles bijeen te halen, hetgeen een mooie overwinning opleverde voor de Eendracht.

 

Dat de vakantie bij menigeen nog behoorlijk in de spieren waarneembaar was, bleek wel uit het feit dat 13 van de 30 wedstrijden 20 of meer beurten nodig waren, waarbij een enkele partij na de maximale 25 beurten werden afgebroken. Maar een “oude rot in het vak” is niet voor één gat te vangen. Jan Reinerink van de Haambrink A beëindigde zijn partij in slechts 9 beurten en ook Gerrit Haarhuis had aan 9 beurten genoeg om een mooie 9-punter binnen te halen. Met deze 9-punter had Gerrit een groot aandeel in de overwinning van Kottink A op De Molen. Een mooi begin waarbij Kottink A gelijk de koppositie inneemt.

Voor de uitslagen en stand gaat u naar http://Biljartpoint.nl

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.