Nieuws

Terug

INSCHRIJVING COMPETITIE DRIEBANDEN

Woensdag 11 april j.l. werd onze voorzitter Martin Sleumer kampioen driebanden van de biljartvereniging BOG/KOT. Hij liet deze avond zien dat deze vorm van biljarten een zeer mooi schouwspel kan zijn en je tevens jezelf kan uitdagen. Driebanden is simpel gezegd een spelvorm van carambolebiljart waarbij de regel geldt dat de speelbal minimaal 3x een van de randen van de tafel moet hebben geraakt alvorens de tweede aanspeelbal te raken. Wel simpel gezegd, maar uitvoerend geschiedt het de nodige vaardigheid.

 

Evenals vorig seizoen zal er dit jaar wederom een competitie driebanden georganiseerd worden. Een biljartcompetitie voor de liefhebber die wel wat meer uitdaging wil in de biljartsport. De speelavonden zijn op de woensdag, maar dan niet vaker dan één keer per drie weken. Mocht je een avond niet kunnen, dan is dat geen enkel probleem. De competitie start eind oktober en eindigt medio april.

 

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er in één of meerder poules gespeeld. Bij meerdere poules worden deze verdeeld naar het niveau van de deelnemers, dus de spelers met het hoogste moyenne spelen gezamenlijk in de poule. Aan het eind van de competitie gaan de beste twee of drie spelers van elke poule door naar de finale-avond, waar uiteindelijk de kampioen bekend zal worden.

 

Ben jij ook op zoek naar wat meer uitdaging op dat strakke groene laken, schrijf je dan in voor de competitie Driebanden. Deelname kost slechts € 5,00 en inschrijven kan uiterlijk tot en met zondag 7 oktober 2018 bij Tom Kamphuis via ttskamphuis@gmail.com. Vermeld daarbij je naam en teamnaam. Of stuur een berichtje via sms/whatsapp naar 06-15603429.

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.