Nieuws

Terug

HU DYNASTY A NEEMT AFSCHEID MET KAMPIOENSCHAP

In groep Oude Geerdink Sanitair van de biljartcompetitie BOG-KOT kroonde het team Hu Dynasty A zich tot de kampioen. Startend in “pole position” aan de laatste speelronde moest het in een confrontatie met de nummer drie van de ranglijst De Kroeg B achter zich houden, maar ook Fraans Marie B dat slechts drie punten minder had dan de Geesternaren.

 

De openingspartij van Jeroen Peulken was niet om over naar huis te schrijven. Slechts drie punten werden op het conto van Hu Dynasty A geschreven, maar het geluk was dat ook De Kroeg B een slechte start kende. De tweede partij bleek een prima herstel waarmee De Kroeg B nog verder achterop werd gezet, waardoor de titel voor de Tubbergenaren wel verspeeld was. Rianne Leemhuis had vervolgens moeite met Harrie Reinders van de Kroeg B, maar vanaf dat moment was het hosanna.  Hu Dynasty A bleef de punten pakken en wanneer de tussenstand van Black Piano tegen Fraans Marie B binnen kwam, kon de polonaise na vijf partijen al worden ingezet.

 

De biljarters nemen afscheid van de locatie Hu Dynasty met een kampioenschap. Hu Dynasty zal ophouden te bestaan. De biljarters gaan wel verder, maar zullen in het volgende seizoen hun titel verdedigen bij café Nobbenhuis in Langeveen. Hu Dynasty A, van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap.

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.