Nieuws

Terug

HOLTHUIS C VERRAST KOPLOPER

Koploper worden is één, maar koploper blijven is vaak het grootste probleem. Fraans Marie B dat onlangs nog een monsterscore boekte en daarmee de koppositie opeiste, zakte deze week toch wel volledig door het ijs. In de groep Tegels van de BOG-KOT biljartcompetitie kwam laagvlieger Holthuis C op bezoek in Albergen. Het team dat de laatste weken in goeden doen is deelde koploper Fraans Marie B een aardige tik uit. Voor de tweede keer op rij werd de slechtste seizoenscore neergezet. Drie van de zeven partijen leverden geen enkel punt op. In deze drie partijen werden er slechts 7 caramboles gemaakt in totaal 36 beurten. Holthuis daarentegen behaalde juist de beste score tot dusver. Hans Kuilder had een hoge bijdrage door zijn 13 caramboles in 10 beurten uit te spelen, maar Bernt Hofmeijer behaalde de maximale punten. Slechts 7 keer liep hij naar het biljart voor 25 caramboles.

 

Kat in het nauw

Hu Dynasty A leefde de laatste weken als een kat in het nauw. Slechts resultaten deed hen steeds verder afzakken op de ranglijst. Deze week kwam er gelukkig een teken van leven en werd het gat met rode lantaarndrager Nobbenhuis weer vergroot. Bij Fraans 4 was Thijs Wagemans van waarde. Thijs vergaarde zijn 13 te maken caramboles in slechts 8 beurten bijeen. Bij Fox A was Arjan Stopel de gevierde man, want Arjan had slechts 7 beurten nodig voor 30 caramboles.

 

Quick

Enige tijd geleden werd Quick nog gerelateerd aan een jojo. Met wisselende resultaten bewogen ze als een jojo op de ranglijst. Quick lijkt hier voorlopig een einde aan te maken en laat de jojo niet meer terug vieren. Een klinkende zege op Kottink A zet Quick op een voorlopige tweede plaats met prima zicht op de koppositie. Claudio Paloschi pakte een 9-punter door zijn 13 caramboles in 8 beurten uit te stoten, maar ook de fantastische serie van 33 mag er zijn van Jacco Stielstra. Exact de helft van het aantal caramboles dat hij moet maken.

 

Ook Morsquito heeft het hoogste punt van de jojo gevonden en verschalkte in eigen huis De Molen B dat het de laatste weken behoorlijk lastig heeft en al flink is afgedaald op de ranglijst. Bij Morsquito was Jos Nijland de man in vorm, 17 caramboles in 9 beurten.

 

Uitslagen en standen op https://www.biljartpoint.nl/index.php?district=90

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.