Nieuws

Terug

HOLTHUIS C OPENT JACHT OP KOPLOPER

In groep Tegels van de BOG-KOT biljartcompetitie heeft Holthuis C uit Westerhaar de jacht geopend op koploper Haambrink B. De riante voorsprong van 45 punten is in twee weken tijd plotsklaps geslonken tot nog maar 12 punten. Voor de tweede keer dit seizoen schoot Holthuis C uit zijn sloffen en liet geen spaander heel van regerend kampioen Fox A. Alle zeven partijen werden in winst omgezet met de nodige bonuspunten.  Martin Mulder had daarin een prima bijdrage door zijn 13 caramboles in 10 beurten te verzamelen. Ook Gerrit Dogger speelde voor de tweede keer dit seizoen zijn 21 caramboles in slechts 10 beurten bijeen. Het vertrouwen zit in de ploeg en de koppositie ligt binnen handbereik.

 

Koploper Haambrink B beleefde daarentegen een lastige avond in eigen huis tegen de Eendracht B. Liefst vijf van de zeven partijen hadden meer dan 20 beurten nodig, en twee daarvan werden zelfs niet uitgespeeld. Gaat de Haambrink in het zicht van de haven nog schipbreuk lijden?

 

Terug van weg

Fox B ging op bezoek bij de schietvereniging in Vriezenveen voor de uitwedstrijd tegen BSV B. Een riante overwinning brengt Fox B terug in de top drie van de ranglijst. De laatste weken werden namelijk niet de beste resultaten behaald, echter in Vriezenveen werden 37 punten bijgeschreven. Liefst 18 daarvan kwamen op naam van Harrie Reinders en Jan Schrijver. Beide heren haalden het maximaal aantal bonuspunten binnen. Jan Schrijver speelde zijn 18 caramboles in 9 beurten uit en Harrie Reinders zijn 23 caramboles in 8 beurten.

 

Ook Nobbenhuis lijkt terug van weg. Hoewel ze nog steeds hekkensluiter zijn, boekten ze voor de derde keer op rij een mooie overwinning. Ook Fraans 4 timmert aan de weg en is inmiddels op plek vijf aanbeland. Thijs Wagemans speelde zijn 13 caramboles voor de derde keer dit seizoen in 9 beurten bijeen.

 

Groep Oude Geerdink

In groep Oude Geerdink kon geen enkele speler excelleren in de vorm van een snelle partij en op de ranglijst zijn weinig verschuivingen waar te nemen. Koploper De Molen boekte haar 13e zege van dit seizoen, maar zag toch het gaatje met volger Quick slinken tot slechts 7 punten. Quick boekte de vierde overwinning op rij en doet voluit mee voor het kampioenschap. Fraans Marie stelde opnieuw teleur en lijkt de aansluiting kwijt te raken. Rode lantaarndrager RoyalS TT tankte eindelijk wat zelfvertrouwen en speelde een prima wedstrijd op bezoek bij ’t Bödeke. Patrick Hegeman van RoyalS TT mag deze week de hoogste serie achter zijn naam noteren, namelijk 19 caramboles. Dit hadden er zomaar meer kunnen zijn, ware het niet dat hij zijn serie niet af mocht maken omdat hij zijn partij uit had.

Uitslagen en standen vindt u op www.biljartpoint.nl.

 

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.