Nieuws

Terug

HOLTHUIS C NEEMT VOORSCHOT OP TWEEDE RONDE BEKER

De zogeheten herfstvakantie betekende geen vakantie voor de biljarters van de BOG-KOT. Deze week stond in het teken van het bekertoernooi. De tweede speelavond van de poulefase werd geheel afgewerkt en het moet wel gek lopen, wil Holthuis C zich niet plaatsen voor de volgende ronde. Met een voorsprong van 72 punten op beide concurrenten, staan zij fier boven aan in poule G.

 

Alles of niets

In café Nobbenhuis was het donderdagavond alles of niets en dat zowel voor Nobbenhuis zelf als tegenstander KOT. Beiden behaalden in de eerste bekerwedstrijd niet zoveel punten, dus was het zaak de boel recht te trekken. Peter Stubener van Nobbenhuis kent de term “alles of niets”. Hij speelde een magistrale wedstrijd en liep slechts vier keer naar de biljarttafel om zijn 41 caramboles te verzamelen. Een prachtige serie van 26 caramboles hielp hem behoorlijk op weg. Toch was KOT niet bepaald onder de indruk, want ook zij speelden een prima wedstrijd en gingen met de winst op huis aan. Een plek in de volgende ronde is zeker nog denkbaar.

 

In poule B hielp Harrie Boom zijn team De Spar naar de tweede plek. Met 14 caramboles in 10 beurten had Harrie een behoorlijke bijdrage. In Geesteren ontving Kottink A de biljarters uit Tubbergen van De Kroeg A. Het thuisteam dat uitstekend presteert in de competitie doet het in het bekertoernooi niet anders, winnen. Ondanks het verweer van Martin Klaas (De Kroeg A), hij verzamelde zijn 22 caramboles in 10 beurten, werd er wederom een mooie zege aan de kar gespannen.

 

Onderonsje

In café Fraans Marie werd er een onderonsje afgewerkt, maar dan wel eentje die er toe deed. 3FM was louter gebaat bij een ruime overwinning om de aansluiting met de nummer twee te behouden. Ook voor Fraans4 was het zaak aardig punten te pakken. Dat laatste werd echter vergeten, want slechts twee van de zes partijen trok Fraans4 naar zich toe en zag mede door een briljante partij van Walter Pouwels 3FM voorbij gaan op de ranglijst. Walter speelde met een moyenne van 7 zijn 70 te maken caramboles in niet meer dan 10 beurten uit.

 

Uitslagen speelronde 2 bekertoernooi

Kottink A – De Kroeg A 71-60;  3FM – Fraans4   61-45;  De West – Wapen van Vriezenveen A  67-49;  BSV A – RoyalS TT  57-58;  Holthuis C – Fraans Marie A 66-59;  De Spar – De Molen A  72-41;  Nobbenhuis – KOT 69-72;  Black Piano – TOG  61-59;  Fraans Marie B – Kottink K 75-46; Eendracht B – Hu Dynasty A  65-50;  Marcant – De Kroeg B  62-53

Alle uitslagen en standen in de rubriek “bekertoernooi” op www.bog-kot.nl.

 

 

Inhaalwedstrijden competitie

3FM – Morsquito 63-68;  Marcant – KOT 58-54;  Fraans Marie A – De West 69-63;   De Kroeg A – BSV A  61-46;  De Kroeg B – Hu Dynasty A  55-61

Alle uitslagen en standen op www.biljartpoint.nl.

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.