Nieuws

Terug

HAAMBRINK A ZET OPMARS VOORT

In groep Oude Geerdink van de BOG-KOT biljartcompetitie gaat het de laatste weken uitstekend met de Haambrink A. Vier ruime overwinningen op rij met daarin een gemiddeld aantal punten van meer dan 30 behaald. Dan maak je een opmars op de ranglijst die er serieus toe doet en dat blijkt, want na elf speelronden mag de Haambrink A zich trotse koploper noemen. Het heeft dan wel een wedstrijd meer gespeeld, maar het verschil moet door de concurrentie eerst nog maar eens gemaakt zien te worden. Ruud Reinerink speelde 200 procent boven zijn moyenne en dat houdt in dat hij slechts 10 beurten nodig had voor zijn 22 te  maken caramboles. Johnny Hannink leverde een prima serie van 25 caramboles.

 

Jojo

Zat Morsquito vorige week nog aan de onderkant van de jojo, deze week schoot de jojo weer omhoog met een uitstekend resultaat voor de Albergenaren. Een prima overwinning op Kottink A en wederom een klimmetje op de ranglijst. Nick oude Geerdink van Morsquito wandelde negen keer naar het biljart voor zijn 19 caramboles en bracht negen punten binnen voor de thuisploeg. Jos Juninck is de man in vorm, want voor de tweede keer dit seizoen speelde Jos een snelle wedstrijd, dertig caramboles in 10 beurten. Dat het nog sneller kan bewees Jeroen Meijer van 3FM, want vaker dan 8 keer kwam hij niet uit zijn stoel voor 23 caramboles. Gerard Kienhuis had wederom een mooie serie van 25, maar mocht weer geen aanspraak maken op de langste serie deze week, want die komt op naam van Aloys Nijhuis van Fraans Marie A. Aloys maakte een prachtige serie van 29 caramboles.

 

Groep Tegels

In groep Tegels blijft het voorlopig hosanna voor Fraans Marie B. Na de enerverende wedstrijd met 53 punten vorige week, werd deze week afgestoten tegen TOG uit Vriezenveen. Zes partijen werden in 20 of minder beurten uitgespeeld, waarbij Fraans Marie vijf keer aan de goede kant van de score stond en daarmee met recht de koppositie in groep Tegels heeft opgeëist. De Haambrink B liet een steekje vallen op bezoek bij Fox A en kwam niet verder dan 21 punten en heeft in twee weken tijd een behoorlijke voorsprong omgezet in een achterstand.

 

Rode Lantaarn

De strijd om de rode lantaarn te dragen is losgebarsten. Nobbenhuis ontkomt er voorlopig nog niet aan, maar na de zeperd vorige week tegen Fraans Marie B, heeft Nobbenhuis zich uitstekend hersteld. Met een ruime zege op Hu Dynasty A is wellicht de opmars ingezet. Hu Dynasty A moet gaan oppassen dat zij de lantaarn niet gaan overnemen. Holthuis C weet deze dans wel te ontspringen. Ondanks dat er op bezoek bij het Wapen van Vriezenveen liefst vier partijen boven de 20 beurten uitkwamen, nam Holthuis C toch 31 punten mee naar Westerhaar en daarmee doen zij goede zaken om in ieder geval Nobbenhuis ruim voor te blijven.

 

Joost van der Aa van Fraans 4 speelde op bezoek bij de schietvereniging een prima wedstrijd. Slechts 9 beurten voor zijn 19 caramboles. Echter de snelste wedstrijd van deze week wordt op naam van Edwin Hegeman gezet. Edwin, speler van Royal, wist voor de tweede keer dit seizoen te pieken. Zeven beurten  waren voldoende voor zijn 13 caramboles en dat leverde Royal 9 heerlijke punten op.

Voor alle uitslagen en standen kijkt u op https://www.biljartpoint.nl/index.php?district=90

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.