Nieuws

Terug

FRAANS MARIE A VERPULVERT HAAMBRINK A

De eerste ronde van het bekertoernooi bij de biljartvereniging BOG-KOT is gespeeld en er zijn gelijk al enkele gemene tikjes uitgedeeld. De Haambrink A had waarschijnlijk voortijdig nog niet geoefend, want op bezoek bij Fraans Marie A wist het geen enkele partij te winnen. Fraans Marie A daarentegen had wel geoefend en dat wierp ook zijn vruchten af. Eén partij benodigde de maximale 25 punten en een partij leverde geen bonuspunten op, maar al met al wel een monsterscore voor de verliezend finalist vorig seizoen. Het andere team van Fraans Marie, genaamd 3FM, had in eigen huis niet al te veel moeite met Kottink A en blijft met een prima score in de hielsporen van Fraans Marie A.

 

In poule F was Quick veruit beter dan KOT. Hoewel er drie partijen meer dan 20 beurten behoefden, werden er toch vier gewonnen door Quick waarmee zij koploper zijn in deze poule, want RoyalS TT en BSV A speelden een gelijk aantal punten.  In poule A kon Royalty geen vuist maken op bezoek bij De Kroeg B. Er werden veel beurten gebruikt in deze wedstrijd, toch haalde De Kroeg B er een ruime overwinning uit. Coen Hemmer had hier een mooi aandeel in. Hij speelde zijn 16 caramboles in slechts 9 beurten uit en liet zijn tegenstander Arjan Leus met 0 punten achter.

 

Nobbenhuis en TOG zijn goed begonnen in poule D, terwijl De Spar de leiding heeft genomen in poule E. Titelverdediger De West kon in eigen huis nog geen potten breken en moet voorlopig de laatste plek innemen in poule B. Sylvia Sterkenburgh behaalde nog wel de maximale 15 punten voor De West door haar 17 caramboles in 10 beurten te verzamelen, maar aan de kant van tegenstander De Kroeg A excelleerde Werner Stroot voor de tweede keer al dit seizoen en speelde zijn 25 caramboles in 9 beurten uit.

 

Uitslagen Bekertoernooi

Poule A: De Kroeg B – Royalty 68-41; Kottink K – Eendracht B 55-68

Poule B: De West – De Kroeg A 49-73;  Fraans Marie B – Morsquito 53-71

Poule C: 3FM – Kottink A 76-56;  Fraans Marie A – Haambrink A 81-35

Poule D: Fraans Marie All Stars – Nobbenhuis 50-72;  TOG – Black Piano 71-57

Poule E: Haambrink B – De Spar 47-72; Holthuis C – De Molen 49-67

Poule F: RoyalS TT – BSV A 64-64;  Quick – KOT 77-52

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.