Nieuws

Terug

FRAANS MARIE A HEEFT LEK BOVEN

Deze week is er weer heerlijk gebiljart binnen de  BOG-KOT. De meeste spelers krijgen hun spelritme weer aardig te pakken en dat vertaalt zich in punten. De scores worden hoger en hoger. Zo haalde in groep Tegels de Eendracht flink uit in de thuiswedstrijd tegen Nobbenhuis. Laatstgenoemde speelde pas haar tweede wedstrijd en is duidelijk nog onwennig. Slechts 14 punten konden meegenomen worden naar Langeveen. Royal herpakte zich prima na de enorme nederlaag in de week ervoor. Dit keer werd er ruim gewonnen van TOG.

 

Koploper BSV A had een lastige avond tegen Holthuis C. Slechts twee partijen werden winst omgezet en de teller stopte net onder de 20 punten. Wel blijft de eerste positie behouden, maar de concurrentie kruipt weer wat dichterbij. Concurrentie is er namelijk van de Haambrink B dat een prima start van de competitie beleeft. Fraans Marie B werd in een gelijkgaande wedstrijd nipt verschalkt waarbij 29 punten bijgeschreven konden worden. “Good Old” Gerrit Schuttevaar (inzet foto) was in deze wedstrijd één van de uitblinkers. Zijn 13 te maken caramboles vergaarde hij in slechts 9 beurten hetgeen de maximale bonus opleverde. Maar ook Johan Braakhuis van Fraans Marie B deed van zich spreken. Johan had één beurt meer nodig dan Gerrit, maar moest dan ook één carambole meer maken.

 

Groep Oude Geerdink

Fraans Marie A begon niet zo best aan het nieuwe seizoen. De vicekampioen speelde een belabberde eerste wedstrijd, herstelde zich enigszins in de tweede en pakte toch aardig uit in de daaropvolgende wedstrijd. RoyalS TT uit Geesteren kreeg geen poot aan de trapper en wedstrijd na wedstrijd profiteerden de Albergenaren. Het lek lijkt boven de klim op de ranglijst is ingezet.

 

De Haambrink A behaalde voor de derde wedstrijd op rij 20 punten. Zeer constant dus, maar niet voldoende om de top 3 te naderen. Jan Reinerink speelde een prima potje. Tien keer liep hij naar de tafel om middels een serie van 10 zijn 40 caramboles te maken. Ondanks Jan ging De West met een ruime overwinning huiswaarts. Morsquito herstelde zich van de uitglijder de week er voor en ’t Bödeke uit Tubbergen sleepte de tweede plek in de wacht. Jan Keizer van Kottink K en Aloys Nijhuis van Fraans Marie A hadden beiden de hoogste serie van de week, namelijk een mooie serie van 14. De snelste wedstrijd werd door Hans Olsman van KOT gespeeld. Zijn 21 caramboles had hij met een prima serie van 10  in slechts 8 beurten bij elkaar.

Uitslagen en standen vindt u op http://Biljartpoint.nl

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.