Nieuws

Terug

FRAANS MARIE A DEGRADEERT BÖDEKE

De biljarters van Fraans Marie A leven momenteel op een roze wolk. Werd vorige week RoyalS TT nog met een ruime overwinning naar huis gestuurd, dit keer was er totaal geen mededogen met de biljarters van ‘t Bödeke. Laatstgenoemde had juist twee prima wedstrijden gespeeld en nestelde zich zowaar in de top drie. Echter tegen Fraans Marie was geen kruid gewassen. Gerard Nijhuis speelde zijn 35 caramboles in 10 beurten uit, 8 punten. Eddy Kroeze had één beurt minder nodig voor zijn 15 caramboles, 9 punten en de snelste partij van deze week kwam op naam van Ben Geerdink. Ook hij pakte een 9-punter door slechts 7 keer een bezoek aan het biljart te brengen. Met een totaal van 41 punten in deze wedstrijd is dit de hoogste score sinds het seizoen 2015-2016 voor Fraans Marie A.

 

Koploper mag Fraans Marie A zich echter nog niet noemen, want Kottink K deed opnieuw van zich spreken. In de thuiswedstrijd tegen Quick werd er weer flink op los gescoord. Bij Kottink was Bennie Schuurman op dreef en speelde zijn partij uit in slechts 10 beurten. Fons Krukkert was nog sneller aan de tafel en haalde zijn 22 te maken caramboles in slechts 8 beurten bijeen. Jan Kienhuis legt beslag op de hoogste serie deze week. Een prachtige serie van 18 caramboles. Bij De Haambrink in Mariaparochie werd het op de maandagavond wellicht behoorlijk laat. Slechts één partij bleef binnen de gewenste 20 beurten. 3FM en Morsquito zetten het eerste gelijke spel in de statistieken voor dit seizoen.

Groep Tegels

Gerrit Schuttevaar is goud waard voor De Haambrink B. Vorige week behaalde hij al een krantennotering met zijn partij in 9 beurten, deze week had hij 10 beurten nodig voor zijn 13 caramboles met een mooie serie van 7. De Haambrink B won voor de derde keer op rij en pakt voorlopig de koppositie in groep Tegels. Royal was vorig seizoen nog de grijze muis in deze groep en droeg menig speelronde de rode lantaarn. Dit seizoen zit het vertrouwen er behoorlijk in. De vierde plek is nu in handen dankzij een prima overwinning op Fraans Marie B en dat had Royal mede te danken aan Edwin Hegeman. Edwin speelde zijn partij in 8 beurten uit. Ook een notering waard, Bjorn de Vries maakte een prachtige serie van 16 caramboles, bijna de helft van zijn te maken 34.

Uitslagen en ranglijsten op http://biljartpoint.nl

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.