Nieuws

Terug

FRAANS 4 LEVERT GEEN VRIENDENDIENST

De biljartcompetitie van de BOG-KOT nadert het keerpunt en zo langzaam aan wordt duidelijk welke teams zich vast in de top van de ranglijst gaan nestelen. In groep Oude Geerdink behaalde de Haambrink A haar vijfde klinkende overwinning op rij en is momenteel het te kloppen team. Met vijf winstpartijen was het oppermachtig tegen huisgenoot De Spar.

 

Als we kijken naar het gemiddeld aantal punten, dan zou Fraans Marie A boven aan de ranglijst moeten staan. Maar het team dat meer dan een maand geleden topscores boekte, is geen schim meer van over. De laatste vier wedstrijden werden verloren en kwamen er gemiddeld 20 punten per wedstrijd bij, ondanks dat Eddy Kroeze voor de tweede keer dit seizoen een topwedstrijd afleverde, 15 caramboles in 6 beurten. In Aadorp daarentegen lijkt het steeds mooier te worden. Quick wist voor de vierde keer op rij niet te verliezen en is inmiddels op een mooie vierde plek beland. Richard Quick scoorde voor de tweede keer dit seizoen een partij in slechts 10 beurten en Jacco Stielstra van Quick noteert deze week hoogste serie, namelijk 24.

 

Groep Tegels

Fraans 4 kreeg huisgenoot en koploper Fraans Marie B op bezoek en leverde deze avond zeker geen vriendendienst. Sterker nog, het bezorgde de koploper de grootste nederlaag tot dusver dit seizoen. Vijf partijen werden door Fraans 4 in winst omgezet waarbij Remco Velthof de maximale 9 punten binnen haalde door zijn 22 caramboles in 7 beurten te vergaren.

 

Fox A bracht een bezoek aan de ijsclub in Vriezenveen alwaar zij het opnamen tegen het goed presterende TOG de laatste weken. Maar ook Fox A zit in de opmars de laatste tijd. Ondanks dat er vijf partijen meer dan 20 beurten nodig waren en dus ook geen bonuspunten opleverden, behaalde Fox toch 32 punten. Ronny Timmers was de gevierde man. Slechts 7 beurten gebruikte hij om zijn 18 caramboles te maken hetgeen hem voor de tweede keer dit seizoen een 9 punter opleverde. In Westerhaar deed Holthuis uitstekende zaken om de laatste plaats uit zicht doen te verdwijnen. Hu Dynasty werd in eigen huis aan de kant gezet. Gerrit Dogger maakte zich hierbij belangrijk en speelde zijn 21 caramboles in 9 beurten uit.

Uitslagen en standen vindt u op https://www.biljartpoint.nl/index.php?district=90

 

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.