Nieuws

Terug

FRAANS 4 BAAS IN EIGEN HUIS

Het biljartteam Fraans 4 wint er geen doekjes om wanneer het tegen zijn huisgenoot speelt. Voor de tweede keer dit seizoen lieten zij overduidelijk zien wie de baas in huis  is en werd Fraans Marie B opnieuw flink aangepakt. Fraans 4 speelde alle zeven partijen uit waarbij drie keer drie bonuspunten werden verdiend en zij andermaal met een ruime zege aan de haal gingen.

 

De  enige speler die deze week excelleerde speelt bij BSV A. Roelf Westera verzamelde zijn 14 caramboles in 10 beurten en dat overkwam hem voor de tweede keer dit seizoen. Met deze 8 punten had Roelf een behoorlijke bijdrage in de ruime overwinning op Eendracht B. Ook Royal beleefde een prima avond. Hekkensluiter Nobbenhuis kwam op bezoek, maar de turftrappers waren niet bij machte voldoende tegenstand te bieden. Flink wat punten voor Royal waarbij Ruben de Vries weer eens de hoogste serie van deze week liet noteren, 23 caramboles.

 

De titelstrijd in groep Tegels is een beetje uit de verhouding getrokken. De Haambrink B loopt twee wedstrijden achter en heeft een achterstand van 29 punten op Holthuis C. Laatstgenoemde beleefde een zware avond op bezoek bij Hu Dynasty A, dat de huidige koploper versloeg. De Haambrink B scoorde deze week zes punten meer dan Holthuis C en deed dus prima zaken.

Veel beurten

In groep Oude Geerdink liep alles niet zo gesmeerd deze week. Bij drie wedstrijden liep het behoorlijk in de beurten. Zo scoorden Eendracht A en Bödeke beiden weinig punten, want alle zes partijen waren 19 beurten of meer. Bij BSV B tegen Kottink A waren vier partijen boven de 20 beurten en ook De Haambrink A tegen de Spar moet een lange avond geweest zijn, want daar werden liefst 5 partijen in meer dan 20 beurten afgewerkt.

 

Dat het ook anders kan liet Morsquito zien in een thuiswedstrijd tegen Fraans Marie A. In vier partijen werd er bonus gescoord door Morsquito hetgeen hen een prachtige overwinning opleverde. Quick was niet bij machte om weer in te lopen op koploper De Molen. Beide teams behaalden deze week evenveel punten.

Voor alle statistieken kijkt u op http://www.biljartpoint.nl/index.php?district=90

 

FINALE DRIEBANDEN

Woensdagavond 17 april a.s. wordt in café Royal te Geesteren de finale van de competitie driebanden afgewerkt. Martin Sleumer, Johan Letteboer, Tom Kamphuis en Laurens Schepers zullen onderling nog één keer de strijd aangaan om uit te maken wie zich de koning van het driebanden mag noemen voor dit seizoen. Martin Sleumer is als titelverdediger wederom favoriet en zal er alles aan doen deze titel te prolongeren.  De avond begint om 19.30 uur.

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.