Nieuws

Terug

FOX A HAALT UIT

FOX A HAALT UIT

Regerend kampioen Fox A in groep Tegels van de biljartcompetitie BOG-KOT heeft even flink uitgehaald in Westerhaar. Op bezoek bij Holthuis C waren de meeste ingrediënten aanwezig de score eens fors op te drijven. Liefst vier van de zeven partijen werden in minder dan 15 beurten winnend afgesloten. Uitblinker hierbij was William Leemhuis. William moet er 30 maken gemiddeld over 20 beurten. Echter had deze week genoeg slechts 6 beurten met daarbij een prachtige serie van 17 caramboles. De snelste partij tot op heden dit seizoen.

 

Toe-eigenen

Mocht De Haambrink B aan het eind van dit seizoen kampioen worden, dan zal Gerrit Schuttevaar zich dit kampioenschap wel zo’n beetje gaan toe-eigenen. Voor de derde keer dit seizoen speelde de “oude rot in het vak” zijn partij in slechts 9 beurten uit. De Haambrink B behaalde hierdoor een uitstekende overwinning en herovert de koppositie. In de topper tussen Fox B en BSV A trok Fox B aan het langste eind. Met een puntje meer eiste het de overwinning op Martin Sauer speelde zijn 21 caramboles in 10 beurten bijeen. TOG en Wapen van Vriezenveen A leken op papier een lange avond te beleven. Vijf van de zeven wedstrijden hadden meer dan 20 beurten nodig.

 

Groep Oude Geerdink

In groep Oude Geerdink beleefden De West en Morsquito een prima avondje biljarten. Geen enkele wedstrijd kwam boven de 20 beurten uit en de punten werden elkaar gegund. De West mocht met één puntje meer een winstpartij bijschrijven. Erik Slot eiste deze week opnieuw de hoogste serie op. Dit keer was het een lange serie van 24 caramboles.

De Haambrink A deed eindelijk wat we de laatste jaren van hen gewend zijn. Uit bij Quick in Aadorp werden 27 punten meegenomen, tot dusver de hoogste score voor de Haambrink dit seizoen. Ook Kottink A verbeterde de hoogste score dit seizoen. Afgelopen week werd 3FM aan de zegekar gebonden. Bij ’t Bödeke waren ze maar wat blij dat Jos Westerhof mee deed in de uitwedstrijd tegen RoyalS TT. Jos speelde zijn 23 caramboles in slechts 10 beurten bij elkaar hetgeen acht punten opleverde, tevens de helft van het eindresultaat voor ’t Bödeke.

In Vriezenveen werd een heuse derby gespeeld. KOT bracht iets verderop een bezoekje aan BSV B. De punten werden aardig evenredig verdeeld, echter KOT mocht met één puntje meer aanspraak maken op de overwinning. Wellicht dat Henk Olthof de doorslag hierin gaf. Hij speelde een prachtpartij en vergaarde zijn 33 te maken caramboles in 10 beurten bijeen, waarbij een prachtige serie van 18 caramboles zat.

Voor alle uitslagen en standen kijkt u op www.biljartpoint.nl

 

 

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.