Nieuws

Terug

FINALE DRIEBANDEN BOG/KOT

 

Woensdag a.s. (11 april) wordt binnen de biljartvereniging BOG/KOT de tweede en laatste avond van de finales driebanden gespeeld. Café Fraans Marie in Albergen zal opnieuw het decor worden van dit strijdtoneel.

 

Martin Sleumer en Marcel Asbreuk verdedigen een lichte voorsprong als het gaat om het aantal punten, maar de overige deelnemers zijn zeker nog niet af te schrijven. Per wedstrijd kan iedere deelnemer maximaal 10 punten scoren. Vandaar dat 4 punten voorsprong lang niet voldoende zal zijn om makkelijk de laatste twee wedstrijden in te gaan. Daarbij komt dat Martin en Marcel onderling nog tegen elkaar gaan spelen.

 

Gerard Kienhuis heeft de grootste achterstand en zal eigenhandig Martin Sleumer moeten laten terugvallen. Als Gerard in goeden doen is en zijn gebruikelijke series gaat maken, dan kan hij alles nog naar zijn eigen hand zetten. Aan Laurens Schepers de taak om Marcel Asbreuk het zelfvertrouwen te ontnemen. Zodoende kan hij zichzelf verder omhoog werken. Voor Tom Kamphuis en Johan Letteboer is het zaak om de laatste twee partijen winnend af te sluiten. Alleen zo kunnen zij nog aanspraak maken het kampioenschap als lachende derde. Vanaf 19.30 uur gaan de ballen weer rollen. Iedereen is van harte welkom.

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.