Nieuws

Terug

DRIEBANDEN

In de competitie driebanden werd voor de derde keer een avondje gespeeld waarbij de gastvrijheid van Fruitboerderij De West werd benut. Een avond waarbij prima spel werd geleverd, want geen enkele partij behaalde de maximale 30 beurten. Nieuwkomer Harm Kok wist voor het eerst een partij in winst om te zetten en dat moet hem het nodige vertrouwen voor het vervolg geven. In 23 beurten zette hij Dik Oostendorp aan de kant. Bij Dik wil het dit jaar niet zo vlotten met de driebanders. Het geluk is nog niet aan zijn zijde. Ook Wim van Dijk profiteerde daar optimaal van. Wim speelde een uitstekende wedstrijd tegen dik en met twee serie van 3 caramboles won ook Wim zijn eerste partij van deze competitie in slechts 17 beurten.

 

De te kloppen man was toch wel Johan Letteboer. Johan had al vier winstpartijen op zijn naam staan en daar kon Laurens Schepers niet zo heel goed mee om gaan. In een wedstrijd die eindeloos leek werd in de laatste 6 beurten toch even snel door Laurens uitgespeeld. De volle winst voor Laurens die trouwens behoorlijk op dreef was deze avond. Een winstpartij in 20 beurten en ook nog eens een uitstekende wedstrijd tegen regerend kampioen Martin Sleumer, welke Laurens in niet meer dan 13 beurten uitspeelde. Had Martin dan een slechte avond? Nee, want in 24 beurten pakte hij nog 10 punten tegen Harm Kok en dat deed Martin met een prachtige serie van 5 caramboles.

Uitslagen en standen vindt u in de rubriek Driebanden.

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.