Nieuws

Terug

Deze week laatste biljartcompetitieweek!

Bij de groep Oude Geerdink van biljartvereniging BOG-KOT kon ‘t Bödeke afgelopen week niet verrassen tegen 3FM. 3FM behaalde echter maar 27 punten en naaste belager Fraans Marie A 35 in hun partij tegen team KOT. Dit betekent dat Fraans Marie A toch weer iets dichter bij de koploper is gekomen, zodat deze week de mogelijkheid om groepskampioen te worden er nog steeds is. De overige teams kunnen allemaal nog aanspraak maken op verschuivingen naar boven, maar plaats één blijft bij een team van café Fraans Marie in Albergen. ’t Bödeke zakte drie plaatsen maar dat kan eind deze week al weer anders zijn, omdat de verschillen klein zijn in de ranglijst. De Haambrink A won van De Spar en Morsquito van De Eendracht A. De Molen verloor van RoyalS TT. Omdat er geen extreme uitslagen uit voortkwamen verandert er weinig in de ranglijst. Kottink A won nipt van BSV B maar De West gaf Kottink K de grootste nederlaag van dit seizoen te verwerken. De West haalde 33 punten binnen tegen Kottink K maar 7. Het bracht De West drie plaatsen hoger in de ranglijst. Quick kon thuis ruim winnen van Hu-Dynasty B. Heeft dat dan toch te maken met het zogenaamde thuisvoordeel? Donderdagavond worden de laatste wedstrijden van dit seizoen gespeeld. Theoretisch is er nog heel veel mogelijk, maar de plaatsen één en twee zullen de teams van Fraans Marie niet meer uit handen geven.

Fox A deed het als koploper in de groep Tegels slecht. Maar 12 punten kregen ze mee in de wedstrijd tegen BSV A. Maar de voorsprong op plaats 2 is dermate groot dat ze het kunnen hebben. Ook Fox B behaalde weinig punten maar won wel van Holthuis C. Fox B staat nog op de tweede plek, maar kan deze week in de laatste competitieronde ingehaald worden door TOG of Hu-Dynasty A. TOG bleef Fraans Marie B ruim voor en klom naar de derde plek, en daardoor hebben ze kans om door te stomen naar plaats twee. Hu-Dynasty A verloor van Aahoes A en moet deze week alle zeilen bij zetten om dat puntenverlies weer goed te maken. De overwinning van Aahoes A gaat in de statistieken maar levert verder niets op. Nobbenhuis won van De Eendracht B en WvV B van Royal. Royal moet in de laatste week 38 punten scoren om van de rode lantaarn af te komen. WvV B is al uitgespeeld en moet vanaf de zijlijn lijdzaam toekijken. Wat de laatste competitieweek brengt is afwachten, maar er kunnen nog zeer verrassende uitslagen ontstaan omdat de eerste zes teams in deze groep allemaal tegen lager geplaatsten moeten spelen.

Voor alle uitslagen en statistieken kijkt u op http://www.biljartpoint.nl 

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.