Nieuws

Terug

DE SPAR EN KOT VERGAREN BONUSPUNTEN

De biljartcompetitie BOG-KOT is halverwege het seizoen. Op enkele inhaalwedstrijden na kan de korte feestdagenstop worden ingezet. In groep Oude Geerdink gingen de biljarters van KOT op bezoek in Tubbergen bij ’t Bödeke. De Vriezenveners hadden er zin en wisten liefst vijf partijen in winst om te zetten waarbij 14 bonuspunten werden vergaard. Vijf van die bonuspunten kwamen op naam van Johannes Drenthen, want hij speelde zijn 19 caramboles in slechts 9 beurten uit.

 

Ook in Mariaparochie werd een uitstekende wedstrijd gespeeld aan de kant van De Spar. Alle zes wedstrijden werden door de thuisploeg uitgespeeld en naast de 11 bonuspunten leverde dat ook nog eens de hoogste seizoen score tot dusver op. De slachtofferrol was hierbij weggelegd voor BSV B. Zowel Gerard Kienhuis als Harrie Alberink produceerden een mooie serie van 21 caramboles. Echter was dit niet voldoende voor de hoogste serie van de week, want die kwam op naam van Tonnie Kamphuis van Morsquito. In zijn derde beurt speelde Tonnie een prachtige serie van liefst 25 caramboles bijeen, echter het lukte Tonnie niet om zijn partij winnend af te sluiten.

 

Groep Tegels

In groep Tegels stonden louter inhaalwedstrijden op het programma. In Vriezenveen werd bij de ijsclub het onderonsje TOG tegen de Eendracht gespeeld. Geen van beide partijen wilde een slechte score op papier zetten en daarom werden de punten meer dan redelijk verdeeld, een gelijkspel. Bij de Haambrink B speelde Jan ten Hoeve een prima potje. Zijn 17 te maken caramboles vergaarde hij in slechts 10 beurten. Fox B speelt dit jaar met de doelstelling kampioenschap. In Vriezenveen bij de Eendracht haalden zij liefst 36 punten op. Niemand excelleerde in deze wedstrijd, maar toch herovert Fox B de koppositie.

Voor alle uitslagen en standen kijkt u op https://www.biljartpoint.nl/index.php?district=90

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.