Nieuws

Terug

DE MOLEN NESTELT ZICH IN TOP

De biljartcompetitie BOG-KOT draait op volle toeren. De biljarters kennen geen mededogen meer en bij de meesten is de vakantiemodus allang uitgezet. Al zou je dat laatste niet vermoeden bij Nobbenhuis, kijkend naar de wedstrijdstatistieken. Nobbenhuis wist nog geen enkele wedstrijd te winnen. Op zich is dat niet zo erg, maar in de laatste drie wedstrijden scoorden zij slechts 41 punten. Ook afgelopen week werden niet meer dan 13 punten vergaard in de uitwedstrijd tegen TOG uit Vriezenveen. Liefst drie partijen leverden geen enkel punt op. Voor TOG was het juist de beste partij dit seizoen tot dusver en kan met deze overwinning omhoog kijken. Bennie Olsman was hier de man in vorm. Hij beëindigde zijn partij in slechts 10 beurten.

 

Verjaagd

Fox B is aan een uitstekende serie bezig. Na de dramatische ouverture van de competitie werd er louter nog gewonnen. Vorige week de vierde op rij en daarbij werd eigenhandig de koploper van zijn positie verjaagd. Fox B versloeg in eigen huis De Haambrink B en neemt de koppositie over in de groep Tegels. Groot aandeel hierin had Jan Schrijver. Hij speelde zijn 18 te maken caramboles in 10 beurten bijeen.

 

Groep Oude Geerdink

Kottink K blijft het goed doen in groep Oude Geerdink. Het versloeg in een uitwedstrijd huisgenoot Kottink A. De koppositie blijft behouden, maar de concurrentie nadert. Met name De Molen krijgt de motor flink op stoom. De Molen scoorde dit seizoen nog niet onder de 20 punten en heeft inmiddels de vijfde overwinning op rij afgedwongen. Gebruik makende van een serie van 12 liep Jos Stege niet vaker dan 8 keer naar de biljarttafel om zijn totaal van 45 uit te stoten. Met deze 9 punter scoorde De Molen deze week een dikke dertiger en nestelt zich hiermee prima in de top. Slachtoffer ’t Bödeke zit het dan ook niet mee en kreeg de tweede ruime nederlaag op rij te verwerken.

 

Morsquito heeft de weg omhoog ingezet. De huidige voorlaatste plek is slechts een kwestie van tijd, want voor de derde keer op rij werd er niet verloren, maar zelfs een ruime overwinning geboekt op de Haambrink A. Jos Juninck pakte zijn aandeel hierin door zijn 30 caramboles in 9 beurten te vergaren en ook Tonnie Kamphuis speelde een uitstekende partij. Hij had slechts 8 beurten nodig om zijn 40 caramboles uit te stoten. De hoogste serie van deze week komt uit de wedstrijd De West – KOT. Erik Slot wist een prachtige serie van 23 te scoren.

Uitslagen en standen op http://biljartpoint.nl

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.