Nieuws

Terug

DE MOLEN GRIJPT DE MACHT

De biljartcompetitie BOG-KOT kende deze week een zeer gevarieerd aanbod in de uitslagen. Er werden ware sportieve tikken uitgedeeld. De Molen uit Fleringen stond sinds vorige week voor het eerst aan de leiding en dan rijst uiteraard de vraag of men de druk aan kan dit vast te houden. Echter van spanning was bij De Molen absoluut geen sprake. Hekkensluiter RoyalS TT lag geen strobreed in de weg en de heren van de Molen caramboleerde er lustig op los. Alle partijen werden tussen de 15 en 17 beurten uitgespeeld. Liefst vijf hiervan waren winstpunten voor de koploper waarmee zij de positie verstevigen.

 

De directe achtervolgers Fraans Marie A en Quick konden niet excelleren en hebben een gaatje gelaten met de nummer één. Bij Fraans Marie A gaf Gerard Nijhuis nog wel het goede voorbeeld door zijn 35 caramboles in slechts 9 beurten te vergaren, maar tegenstander Bödeke is op de weg terug en gaf prima tegengas. Quick speelde vier van de zes partijen uit, maar in deze vier winstpartijen werd slechts één bonuspunt gehaald, waardoor zij de aansluiting verliezen.

 

De Spar beleefde een dramatische avond op bezoek bij De West. Vijf wedstrijden werden verloren waarvan drie met 0 punten. In Vriezenveen kreeg Gerald Reinerink het vertrouwen op de tafel en speelde een prima pot, 28 caramboles in 9 beurten. Johan Scheepers van Morsquito had nog een beurt minder nodig. Met een mooie serie van 22 speelde hij zijn 55 caramboles in slechts 8 beurten bijeen, hetgeen hem alleen evenveel punten opleverde als de rest van zijn teamgenoten samen.

 

Groep Tegels

In groep Tegels waren weinig noemenswaardige hoogtepunten en ook geen uitzonderlijke uitslagen. De ranglijst blijft aardig intact. Koploper Haambrink B won haar elfde partij dit seizoen en ook Holthuis C speelde weer een prima wedstrijd. Boven de schietbaan in Vriezenveen werd het vermoedelijk wel een lange avond. Bij BSV A – Fox A hadden alle partijen minimaal 19 beurten nodig. Ruben de Vries van Royal eiste deze week de hoogst genoteerde serie op. Hij speelde een uitstekende serie van 34 caramboles.

Alle uitslagen en standen leest u op https://www.biljartpoint.nl/index.php?district=90

 

 

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.