Nieuws

Terug

CORONAMAATREGELEN

We leven nog steeds in een bijzondere tijd. Het coronavirus lijkt wederom de macht te grijpen en de overheid heeft zoals jullie wellicht hebben mee gekregen, de maatregelen landelijk weer aangescherpt. Kortom, de horeca moet om 22.00 uur gesloten zijn en de sportkantines gaan helemaal op slot. Dit gaat gelden voor de eerstkomende drie weken. Daarna wordt er geëvalueerd en volgen mogelijk regionale aanpassingen. 

 

De maatregelen hebben directe gevolgen op onze biljartsport. We kunnen een aantal opties aanbieden, te denken aan eerder beginnen of een minder aantal partijen per avond, maar de verwachting is dat dit chaos ten top gaat worden, mede omdat een aantal teams een sportkantine als thuisbasis heeft.

 

Het bestuur heeft besloten vanaf dinsdag 29 september 2020 de biljartcompetitie stil te leggen tot en met donderdag 15 oktober 2020. Ook komt de tweede speelavond van de bekercompetitie voorlopig te vervallen, van maandag 19 oktober tot en met donderdag 22 oktober. Dit  geeft voor iedereen duidelijkheid en het bestuur de tijd om alles goed te overzien.

 

De maatregelen zijn voor iedereen verrassend, maar gezondheid gaat boven alles. Wij vertrouwen op jullie begrip en doen ons best alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur

Tom Kamphuis

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.