Nieuws

Terug

BOG-KOT DRIEBANDEN COMPETITIE

Zes wedstrijden werden er gespeeld in de BOG-KOT driebanden competitie. Afgelopen woensdag 6 februari waren de driebanders wederom welkom in de kantine van ijsclub De Eendracht te Vriezenveen. De eerste wedstrijd van de avond ging tussen koploper Laurens Schepers en hekkensluiter Dik Oostendorp. Beide heren kwamen niet lekker in de partij en het maximaal aantal beurten beëindigde de wedstrijd in een gelijkspel. De tweede wedstrijd was een Eendracht onderonsje. Wim van Dijk opende de wedstijd tegen Harm Kok. Niet verliezen van elkaar was hetgeen voor beiden telde. Harm opende met een serie van 3 en wist op de valreep de overwinning naar zich toe te trekken. Een mooie opsteker voor Harm.

 

Moyenne

Martin Sleumer heeft het hoogste moyenne van alle deelnemers en onderstreepte dit nog maar eens door een uitstekende wedstrijd te spelen tegen Dik Oostendorp. Met behulp van drie series van 3 speelde Martin zijn 14 te maken driebanders in slechts 17 beurten uit. Ook Johan Letteboer verhoogde zijn moyenne deze avond. Hij tekende voor de snelste partij van de avond door Harm Kok in niet meer dan 14 beurten te verslaan.

 

Tom Kamphuis beleefde een zware avond. Ondanks dat hij hoogste serie (5 driebanders) scoorde in de wedstrijd tegen Wim van Dijk, kon hij zijn partij niet binnen de maximale 30 beurten uit stoten. In zijn tweede partij tegen Laurens Schepers lukte hem dat wel, doch ging dat erg stroef. Zijn verdediging zat echter wel mee, want Laurens werd moedeloos van de onbruikbare ballen die hij kreeg. Kamphuis stijgt een plekje op de ranglijst en heeft koploper Schepers in het vizier.

 

Uitslagen en de stand in de rubriek competitie driebanden op deze website.

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.