Nieuws

Terug

BÖDEKE HERSTELT ZICH IN ERE

Speelronde zeven stond op het programma in groep Oude Geerdink van de biljartcompetitie BOG-KOT. In deze ronde herstelden de biljarters van ’t Bödeke zich in ere na de vrije val in de weken er voor. Deze week kwam De Spar op bezoek en de juiste vorm voor een prima resultaat was aanwezig in Tubbergen. Drie partijen werden in winst omgezet in slechts 15 beurten hetgeen de basis legde voor een klinkende overwinning. Bödeke herpakt zich hier mee en meldt zich terug in de subtop van de ranglijst.

 

Opmars

Zeer opmerkelijk is de enorme opmars van Fraans Marie A. Opnieuw werd er een tegenstander aan de zegekar gebonden. Dit keer was het zelfs koploper Kottink K. Het is dan ook slechts een kwestie van tijd dat Fraans Marie A de koppositie gaat overnemen. Aloys Nijhuis mocht deze week weer aanspraak maken op de hoogste serie. Hij caramboleerde er 33 bij elkaar in één beurt.  Helaas kwamen Gerard Kienhuis (25) en Erik Slot (28) net iets te kort. Bij regerend kampioen 3FM loopt het allemaal nog niet zo vlotjes. Deze week een magere 16 punten waarvan Mark Meijer de helft bijeen speelde. Hij speelde zijn 16 caramboles in slechts 10 beurten uit.

 

Groep Tegels

Fraans 4 lijkt de drive behoorlijk gevonden te hebben. De tweede dertiger op rij werd binnen gehaald. Remco Velthof speelde uit tegen De Haambrink een briljante partij, 22 caramboles in slechts 9 beurten, met daarbij een serie van 11. Fraans 4 sluit keurig aan bij de subtop, evenals Royal. Na een enorme zeperd in de tweede speelronde speelt Royal vrijuit. De vierde overwinning op rij werd een feit en voor de derde keer dit seizoen kwam de eindteller boven de 30 uit met een prachtige vierde plaats voorlopig als resultaat.

 

Freddy Voerknecht was mede verantwoordelijk voor een schitterende overwinning van De Eendracht B op bezoek in Geesteren bij Hu Dynasty A. Freddy liep slechts 9 keer naar de biljarttafel om zijn 26 caramboles te vergaren. Daarbij had hij nog eens een mooie serie van 12. BSV A is weer mede koploper geworden. Een nipte overwinning op Aahoes deed het minieme verschil met Fox B verdwijnen. Thomas Westerink vergaarde zijn 19 caramboles in slechts 10 beurten en scoorde daarmee 8 punten voor BSV A.

Voor alle uitslagen en standen kijkt u op http://biljartpoint.nl

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.