Nieuws

Terug

Biljartvereniging BOG-KOT zet hoofdsponsor Oude Geerdink in het zonnetje

Op 29 september 2020 werd het bestuur van de BOG-KOT genoodzaakt de competitie stil te leggen. Het COVID-19 virus is de kwade geest dat zich meer en meer verspreidde, waardoor de overheid de maatregelen opnieuw moest aanscherpen, met als gevolg sluiting van de Horeca en sportkantines. Hoewel de vereniging nog een paar weken heeft kunnen genieten op het biljart, bleek deze datum uiteindelijk het einde van het seizoen.

 

Geen bekertoernooi meer, geen jubileumtoernooi en einde competitie. Geen wekelijkse verslagen op facebook en dus ook geen aandacht meer voor onze hoofdsponsor Oude Geerdink tegels en sanitair die toch maar weer elk jaar en prachtige bijdrage verzorgt. Het bestuur van de biljartvereniging vond het daarom tijd om haar trouwe hoofdsponsor Frank oude Geerdink in het zonnetje te zetten en bood hem een mooie vleesschotel aan. Deze geste werd dan ook enorm gewaardeerd. Het bestuur dankt Oude Geerdink voor inmiddels meer dan 15 jaar hoofdsponsorschap en hoopt de samenwerking nog lang voort te mogen zetten.

 

De vooruitzichten voor het nieuwe seizoen zien er goed uit. De horeca en de sportkantines zij weer geopend en de leden staan te popelen om weer een biljartje te leggen. De voorbereidingen zijn in volle gang en de opening van het nieuwe seizoen zal maandag 16 augustus 2021 zijn met de jaarlijkse ledenvergadering. In week 34 wordt gestart met het bekertoernooi en een week later zal de competitie aanvangen.

 

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.