Nieuws

Terug

BILJARTVERENIGING BOG-KOT ONDERSTEUNT CAFEHOUDERS IN ONDERHOUD BILJART

De zomervakantie staat voor de deur en dat houdt in dat het nieuwe biljartseizoen er al weer snel aan zit te komen. De meeste caféhouders, dan wel beheerders van de sportkantines zorgen met een onderhoudsbeurt er voor dat het biljart er weer prima verzorgd bij staat. Een nieuw laken, nieuwe bandjes, schoonmaak of wat dan ook, het wordt allemaal bekostigd door de uitbater. Ook na een zwaar coronajaar blijkt bij een rondje onder de biljartcafés dat er gewoon weer onderhoud wordt gepleegd.

 

De biljartvereniging BOG-KOT heeft financieel gezien niets te klagen en wil dan ook een steentje bijdragen. Vandaar dat het bestuur heeft besloten om alle 15 locaties alwaar één of meerdere teams deelnemen aan de competitie van de BOG-KOT, een waardebon te schenken van € 300,00 welke de caféhouders of beheerders kunnen besteden in het onderhoud van het biljart. Een tegemoetkoming waar uiteindelijk alle leden van mee profiteren, want elke biljarter is gebaat bij een mooi onderhouden biljart.

 

De voorzitter heeft hoogstpersoonlijk de bonnen overhandigd. Een aangename actie en verrassing die dan ook een bijzondere waardering genoot en dankbaar in ontvangst werd genomen.

 

Ledenvergadering

Het seizoen 2021-2022 gaat op 16 augustus a.s. van start met de jaarlijkse ledenvergadering, welke om 20.30 uur gehouden wordt bij café restaurant De Molen in Fleringen. Tijdens de ledenvergadering wordt ook de loting gehouden voor het bekertoernooi, die een week later, vanaf maandag 23 augustus zal starten. Vanaf maandag 30 augustus start de competitie. Het programma is inmiddels te vinden op biljartpoint.nl. Het bestuur wenst iedereen een fijne vakantie.

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.