Nieuws

Terug

BILJARTSEIZOEN TEN EINDE

Nog altijd houdt het Coronavirus ons in een houdgreep. Hoewel er al licht positieve berichten zijn, is het niet de verwachting dat we er over een maand al vanaf zijn. 

 

De nieuwe aangescherpte regels van de overheid is je vast niet ontgaan. Tot en met ten minste 28 april a.s. zal de horeca op slot zitten en dat is toch wel de plek waar wij onze geliefde hobby uitvoeren.

 

Het bestuur van de BOG-KOT heeft overleg gepleegd en is tot de conclusie gekomen het seizoen per direct te beëindigen. Het bestuur verwacht niet voor aanvang van de zomervakantie de competitie te kunnen beëindigen, zelfs niet ingeval de horeca eind deze maand weer zal openen, dan nog zal de maatregel "social distancing" aan de orde zijn en kunnen wij niet het risico nemen onze gezondheid op het spel te zetten.

 

Het seizoen is ten einde. Dit houdt in dat er geen eindstand is en er dus geen kampioen is in beide groepen. Ook zal de regel promotie/degradatie op basis van het teammoyenne dit jaar NIET worden toegepast, zodat ieder team (uiteraard na inschrijving) volgend seizoen weer in dezelfde groep zal starten. Alle spelers starten volgend seizoen met het moyenne waarmee zij in januari (tweede seizoenshelft) mee van start zijn gegaan. 

 

Daarnaast zullen ook alle Persoonlijke Kampioenschappen, de competitie driebanden en het bekertoernooi worden geschrapt.

 

Wij rekenen op eenieders gegrip. Blijf gezond en wellicht tot gauw.

 

namens het bestuur BOG-KOT

Tom Kamphuis

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.