Nieuws

Terug

3FM VERMORZELT FRAANS MARIE A

In groep Oude Geerdink van de biljartcompetitie BOG-KOT zijn weer behoorlijke sportieve klappen uitgedeeld. Koploper De Molen haalde weer eens een prima rendement uit het thuisvoordeel. De Eendracht A mocht slechts één partijtje winnen in Fleringen, de overige vijf waren voor De Molen. Erwin Boers voerde hierbij de score behoorlijk op. Voor de derde keer dit seizoen speelde hij een snelle pot. Dit keer had Erwin aan slechts 7 beurten voldoende om zijn 21 caramboles en 9 punten bij elkaar te halen.

 

Kottink A herstelde zich prima van het teleurstellende resultaat van de vorige wedstrijd. De Haambrink A werd in eigen huis riant verslagen en virtueel staat Kottink A op een uitstekende derde plek op de ranglijst. Piet Saris speelde een prima potje op het groene laken, want zijn 36 caramboles had hij al in 8 beurten bijeen.

 

Baas in huis

3FM vermorzelde op de donderdagavond Fraans Marie A en is hiermee de baas in huis dit seizoen. Laatstgenoemde wist geen enkele partij in winst om te zetten en boekte haar slechtste resultaat over de afgelopen drie jaar. Voor 3FM daarentegen betekende deze avond de beste avond van dit seizoen tot dusver. Frank Kroeze speelde voor de derde keer dit seizoen een razendsnel potje, namelijk 17 caramboles in 8 beurten.

 

Tijdens de wedstrijd BSV B – Morsquito waren ook twee hoogstandjes te beleven. Marina Reijnders van de thuisploeg speelde haar 14 caramboles in 10 beurten bij elkaar. Voor Marina was dit de tweede partij met veel bonuspunten. Ook Tonnie Kamphuis van Morsquito excelleerde voor de tweede keer dit seizoen. Met behulp van een prachtige serie van 21 caramboles had Tonnie aan 8 beurten voldoende om zijn 46 caramboles uit te spelen. De hoogste serie van deze week gaat echter naar Jan Webbink van De West, want hij wist 22 caramboles achter elkaar te maken.

 

Groep Tegels

In groep Tegels is De Haambrink B voor even koploper af. De koploper kwam niet in actie waardoor Holthuis C het gat kon dichten. De heren uit Westerhaar speelden geen beste partij en verloren in eigen huis van Aahoes A. Wel mogen ze voor minstens één week genieten van de koppositie. De Eendracht B speelde weer eens een heerlijke partij en won ruim van Fraans Marie B. Henk Drenthen had een prima bijdrage. Hij kwam slechts 10 keer uit zijn stoel voor zijn 25 caramboles.

 

In Geesteren werd aan de Dorpsstraat de derby Hu Dynasty A – Royal uitgevochten. Daar Royal een aantal strafpunten heeft moeten slikken, kon Hu Dynasty A bij een goede overwinning dichter in de buurt van Royal komen. Het aantal bonuspunten gaf de doorslag in een goed resultaat voor het thuisteam, waardoor ze toch weer omhoog kunnen kijken.

Alle uitslagen en standen vindt u op http://www.biljartpoint.nl/index.php?district=90

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.