Nieuws

Terug

3FM ACHTEROVER LEUNEND KAMPIOEN

De biljartcompetitie 2017-2018 van de BOG/KOT is op de zogeheten “Kingsnight” beëindigd. In de groep “Oude Geerdink” waren twee teams van café Fraans Marie nog  in de race voor het kampioenschap. Bij het ingaan van deze laatste speelronde bracht een verschil van slechts 14 punten nog behoorlijk wat vuur op de ketel.

Door omstandigheden werd koploper 3FM genoodzaakt de wedstrijd al op dinsdag te spelen. Hiermee konden zij Fraans Marie A verder op achterstand zetten. In de uitwedstrijd tegen Hu Dynasty werd in ieder geval niet verzaakt.  Vier van de zes partijen werden met de nodige bonuspunten winnend afgesloten en een resultaat van 32 punten werden mee huiswaarts genomen. Toeschouwer Fraans Marie A wist vanaf dat moment dat zij vol aan de bak moesten om het bijna onmogelijke aantal van 46 punten te overbruggen.

 

Sportieve plicht

Fraans Marie A ging donderdag op bezoek bij De Eendracht A in Vriezenveen. Ook 3FM ging per taxi op bezoek bij de Eendracht en ging eens heerlijk achterover leunend de toeschouwer uithangen. Aan de Eendracht was alles gelegen om niet hun gebruikelijke sportieve plicht te vervullen, om zodoende de spanning in de titelstrijd terug te brengen. Fraans Marie A behoefde enkel te sprankelen. Dat laatste was echter niet weggelegd voor de Albergenaren en na slechts twee partijen was het al over en sluiten. Het vervolg van de wedstrijd was een zeer gezellige avond waarbij de punten niet meer belangrijk waren. Fraans Marie A behaalde met slechts 10 punten de slechtste score van dit seizoen.

 

Prullenbak

Bij de uitreiking van de beker bleek deze helaas te zijn verdwenen. Uiteraard waren alle ogen gericht op iemand van het verliezende team. Goed speurwerk van bestuurslid Johnny Hannink bracht de beker terug, nadat hij hem uit de prullenbak viste. Na het kampioenschap vorig seizoen in groep Tegels en het winnen van de supercup, is met 20 overwinningen en winst in alle topwedstrijden 3FM de terechte kampioen van groep Oude Geerdink 2017-2018.

Bekijk hier alle uitslagen en standen

Regiobank IBAN: NL06 RBRB 0969 7741 09 t.n.v. Biljartvereniging BOG/KOT

Opgericht 1 augustus 1981. Vrije vereniging. Ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel per 20 augustus 1991 onder nummer 400.76.528.